Автодиагностика

Автодиагностика на място

Да, точно така създадохме тази услуги защото знаем колко е ценно времето за вас и затова ние идваме при вас в удобен за вас час и адрес. Ето какво предлагаме като услуга:

Компютърна диагностика

Пълна компютърна диагностика включва закачане автомобила с професионална диагностична апаратура и прочитане на всички модули и система на автомобила, анализиране и изтриване на запаметени грешки.

Следене на живи данни

Следене в реално време на всички живи данни: Дюзи, турбина, Дпф, Егр, датчици и сензори. Това дава цялостна картина за начина на работа на всички компоненти и дали има несъответствие от заводските параметри.

Кодиране и адаптиране

При всички съвременни автомобили горивната карта се адаптира спрямо дебитомер-дроселова клапа-кислородни сензори и топлинни датчици когато се смени някой компонент по веригата автомобила изпада в авариен режим спада мощността му у се увеличава драстично разхода в този и много други случай се налага адаптация, зануляване и адаптиране на компютъра на автомобила. Ние предлагаме всички тези неща и то на ваш адрес!

Proverkanakola.com

Проверка на кола преди покупка е услуга създадена с цел да помагаме на хората които искат да закупят употребяван автомобил. Ние сме механици с дългогодишен опит в диагностицирането, ремонтирането и цялостната поддръжка на автомобили. Разполагаме с професионална техника и всякаква апаратура за оглед на кола преди покупка идваме на място и посещаваме адреси в цяла София и България..
Контакти
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram