Автодиагностика на БМВ и мини

Собствениците на BMW, както и тези на всички други марки автомобили имат нужда от сигурност на пътя. Тази сигурност можем да ви я дадем ние с нашите професионални услуги, които предлагаме. Една от основните услуги, предлагани от нас е компютърна автодиагностика на автомобили. Тази услуга е изцяло насочена към колите на нашите клиенти, така че те да могат да разчитат на тях изцяло.

Ако усетите, че вашето БМВ започва да ви прави проблеми и има нужда да му се направи диагностика, то нашите екипи са винаги готови да извършат тази диагностика на високо и професионално ниво. Може да посетите някой от нашите сервизи, за да направите диагностиката, но може и диагностиката да бъде извършена на адрес, избран от вас. Предлагаме извършването на услугата на място, за да не се лутате в цяла София и да чакате по светофари и задръствания. Ние ще дойдем, ще извършим всичко така, както ще бъде извършено и в наш сервиз. Нашите работници са се специализирали в правенето на диагностика и могат да се справят с всичко, което създава проблем на вас и колата ви.

Какво точно става по време на диагностиката?

  • Проверка на реални километри
  • Изчитане, анализиране и изтриване на грешки
  • Сканиране на всички модули
  • Живи данни
  • Проверка на турбина
  • Проверка на дпф
  • Проверка на егр
  • Проверка на дюзите
  • Адаптации
  • Проверка на всички датчици и екстри


Всяка една диагностика, както и тази на БМВ започва със свързването на софтуера предназначен за диагностика на тази марка към автомобила. Стартира се четенето на живите данни, които се получават от сензорите на отделните модули на автомобила. Информацията, събрана от всички модули на вашето БМВ се събира на едно място, а след това се появява на нашият монитор за диагностика под формата на графика или таблица.
Ако някой от контролните модули не работи правилно, то софтуера, свързан с вашата кола веднага ще отчете грешката и ще я изведе на нашият монитор и така лесно ще се разбере проблема. След като разберем проблема ще ви кажем какви могат да бъдат решенията за поправката му и кое от тях ще бъде най-ефективно.

Какви са най-често срещаните грешки?


Опита, с който ние разполагаме и практиката показват, че най-често срещаните грешки са свързани с правилното функциониране на светлините на автомобила, отварянето и затварянето на прозорците, централното заключване и горивната система. Професионалните уреди и средства за извършване на диагностика ни позволяват да извършим цялостна диагностика на всякакви горивни системи. Можем да направим диагностика на бензинови, дизелови и дори газови системи.

Ние ви даваме 100% гаранция на услугите, които извършваме и сме сигурни, че ще останете доволни от всичко. Ще ви помогнем с откриването на всеки един проблем и ще ви дадем своевременно решение, което ще помогне. Вместо да харчите много пари за ремонти, то вие може да направите диагностика при нас на една много достъпна цена и да решите всички финансови проблеми около вашата кола.

Цената на една диагностика при нас е:


Цената на тази услуга при нас е 60-70 лева. За тази цена вие ще получите всичко- от диагностика до възможност за ъпдейт на нещо, което има нужда от това по електрониката на автомобила. Предлагаме и друга услуга, която е свързана със предварителен оглед на кола преди покупка. Цената на тази услуга е 100 лева.

Proverkanakola.com

Проверка на кола преди покупка е услуга създадена с цел да помагаме на хората които искат да закупят употребяван автомобил. Ние сме механици с дългогодишен опит в диагностицирането, ремонтирането и цялостната поддръжка на автомобили. Разполагаме с професионална техника и всякаква апаратура за оглед на кола преди покупка идваме на място и посещаваме адреси в цяла София и България..
Контакти
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram