Пълна компютърна диагностика на ауди на място при клиента

С удоволствие ви съобщаваме, че нашата компания предлага цялостна компютърна автодиагностика за моделите на марката Ауди. Знаем, че при всяка кола могат да се появят проблеми в електрониката и някоя система да откаже, затова сме на среща ви, за да помогнем с нашият професионализъм и технически познания.
Ако имате някакъв проблем с вашето Ауди е достатъчно само да ни се обадите, за да кажете кога е удобно да ни посетите и да извършим цялостна диагностика за да открием грешките и да ви кажем как могат да се отстранят, така че да не ви създават излишни проблеми и разбира се да не харчите куп пари за ненужни поправки.

Какви проблеми могат да бъдат открити при автодиагностика на Аудито ми?

  • Прочитане, анализиране и изчистване на грешки във всички системи и модули на автомобила
  • Следене на живи данни
  • Адаптации
  • Проверка на турбина
  • Проверка на дюзи
  • Проверка на цилиндрите
  • Проверка на всички екстри
  • Реални километри
  • ДПФ
  • ЕГР

Най-често срещаните проблеми при Ауди и не само са в електрическата система на автомобила. Други грешки може да има в горивната уредба, управлението на автомобила, централното заключване, проблем с отварянето на страничните огледала, светлините и много други, които ние ви гарантираме, че ще открием и отстраним.

Как точно ще бъдат открити и отстранени грешките на моето Ауди?

За да бъде извършена една автодиагностика правилно са нужни няколко неща. На първо място ние поставяме наличието на професионален и индивидуален софтуер, който е предназначен само за диагностика на марката Ауди. След това е сканиращото устройство, което трябва да е в пълна изправност и разбира се лаптоп, където да бъдат видени грешките от автомобила. Друг важен фактор е човешкият. Ние изключително много разчитаме на нашите служители, които са обучавани за извършване на диагностика и са практикували доста дълго време, за да може да се каже, че са професионалисти.

Самата мобилна диагностика на audi започва с прочитането на живите данни на автомобила, за да се види моментното му състояние и да бъдат открити грешките по различните модули на колата. След като бъдат открити грешки, те ще бъдат видени на екрана на нашият лаптоп под формата на таблица. Ние ще ги анализираме и ще разберем какво стои в основата на тези грешки, така че да бъдем 100% полезни за оправянето на вашето Ауди.

Защо да изберете проверка на кола преди покупка?

Ние предлагаме диагностика с оригиналния за марката Ауди софтуер и имаме дългогодишен опит в диагностициране на всички коли от Ваг групата. Нашата компания е една от малкото, която дава гаранция на извършената услуга. В случай, че не сте доволни от автодиагностиката, то вие може да се върнете при нас и да бъде направена повторна за наша сметка. Това може да стане само в случаите, когато се установи, че ние сме направили грешка в хода на диагностиката. Елате при нас и оставете колата си в добри ръце! Спрете да пръскате пари по сервизи, в които не се прави нищо съществено освен да се взимат парите ви без нещо да бъде правено по колата ви.

Цената на автодиагностика на Ауди е?

Цената, която трябва да заплатите за направена автодиагностика на вашето Ауди при нас е 60 лева. Мислим, че цената е повече от добра, когато става на въпрос за съотношение между цена и качество! Ако ви е трудно да си изберете Ауди, което да купите, то вие може да ни потърсите и за услуга свързана с предварителен оглед на кола преди покупка. Цената на тази услуга е 100 лева.

Proverkanakola.com

Проверка на кола преди покупка е услуга създадена с цел да помагаме на хората които искат да закупят употребяван автомобил. Ние сме механици с дългогодишен опит в диагностицирането, ремонтирането и цялостната поддръжка на автомобили. Разполагаме с професионална техника и всякаква апаратура за оглед на кола преди покупка идваме на място и посещаваме адреси в цяла София и България..
Контакти
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram